УЕФА ЈА ПОТВРДИ ДРАКОНСКАТА КАЗНА

Скендербег десет години без Европа (ФОТО)

Објавен е официјален документ од УЕФА, потпишан на 21 март, со кој се потврдува дека Скендербег е суспендиран од европските конкуренции 10 години. Освен тоа, албанскиот клуб ќе мора да плати и казна од еден милион евра.

објавено: 29 март 2018 - 18:43

Објавен е официјален документ од УЕФА, потпишан на 21 март, со кој се потврдува дека Скендербег е суспендиран од европските конкуренции 10 години.

Освен тоа, албанскиот клуб ќе мора да плати и казна од еден милион евра.

Најново во Меѓународен Фудбал