ЌЕ СЕ ПАМТИ АТМОСФЕРАТА ВО ЗАГРЕБ

Арената се тресе од „Македонија, Македонија“

Неколку илјади Македоници се во „Арена“ во Загреб и даваат беспрекорна поддршка на ракометарите. Постојано се слуша „Македонија, Македонија“. Сликата зборува повеќе од се. 

објавено: 17 јануари 2018 - 18:34

Најново во Ракомет