ПРОМЕНА ВО СТРУЧНИОТ ТИМ НА ЕУРОФАРМ РАБОТНИК

ИЛИЈА ТЕМЕЛКОВСКИ - стручен советник и координатор

Истакнатиот ракометен стручњак Илија Темелковски, кој во минатата сезона со успех ја водеше првата екипа на РК Еурофарм Работни е назначен за стручен координатор и советник во клубот.

објавено: 16 јули 2018 - 11:49

Истакнатиот ракометен стручњак Илија Темелковски, кој во минатата сезона со успех ја водеше првата екипа на РК Еурофарм Работни е назначен за стручен координатор и советник во клубот.

Раководството на клубот е убедено дека Илија Темелковски со успех ќе ја извршува и новата функција во клубот и ќе придонесе за уште подобри резултати на сите наши екипи.

Со Темелковски на чело Еурофарм Работник се избори за учество во ЕХФ Купот, играше за Суперкуп титулата и го продолжи континуитетот на сениорржската екипа.

РК Еурофарм Работник наскоро ќе го именува новиот тренер на сениорската екипа.

Најново во Ракомет