НАЈИНТЕРЕСНИОТ ФЕЈСБУК СТАТУС

Ќе победеа и Црногорците, ама ги мрзеше

Освен радост, македонските навивачи знаат да бидат и сеирџии. Откако на првиот меч му подготвуја прасе печено со дресот на Веселин Вујовиќ, сега смислија „фора“ и за Црногорците

објавено: 15 јануари 2018 - 23:40