НИ ГЕРМАНЦИТЕ НЕ МОЖАТ СО НАС

МАКЕДОНИЈА СЛАВИ: Како први кон Вараждин (ВИДЕО)

Атмоферата од соблекувалната на Македонската ракометна репрезентација

објавено: 17 јануари 2018 - 21:24

На ред се Шпанија, Данска и Чешка... Во нам добро познатиот декор во салата во Вараждин.

Прво малку одмор, продолжуваме на 21. јануари...