РАКОМЕТОТ КАКО ИНСПИРАЦИЈА НА СОЦИЈАЛНИТЕ МРЕЖИ

Нај, нај: Раул да добие договор до 2050 година!

Двете победи на нашата репрезентација против Словенија и Црна Гора на Европското првенство ги инспирираа Македонците. Низ социјалните мрежи можевме да прочитаме различни интересни статуси и пораки.. 

објавено: 16 јануари 2018 - 21:00

Двете победи на нашата репрезентација против Словенија и Црна Гора на Европското првенство ги инспирираа Македонците. Покрај бројните епитети кои ги добија нашите ракометари (јунаци, лавви, херои) низ социјалните мрежи можевме да прочитаме различни интересни статуси и пораки..

Во продолжение ви ги пренесуваме најинтересите...