СО ЕДЕН ЗБОР - ЛУДИЛО НА ТРИБИНИТЕ

Навивачите во екстаза (ФОТО)

Адреналин на сите страни...Вистинско лудило владее во Загреб, радоста на навивачите нема граници. Во главниот град на Хрватска три дена владее ракометна треска, деновиве е хит да си Македонец тука...Сите буквално сакаат барем на момент да ја почувствуваат онаа атмосфера која можат да ја направат само нашите навивачи...

објавено: 15 јануари 2018 - 23:35