СЕ МОБИЛИЗИРАМЕ

Сите патишта водат кон Загреб: За Македонија се работи (ФОТО)

„Фалангата“ полека се мобилизира. Иако денеска пристигнаа во мал број, сепак македонските навивачи му дадоа важен тон на Загреб, еден од градовите домаќини на Европското првенство. Буквално не има од сите краеви на Македонија, во еден од локалните ресторани наидовме на навивачи од Дојран и Струмица, кои постојано ја поддржуваат репрезентацијата на големите натпреварувања.  

објавено: 12 јануари 2018 - 22:19

Најново во Ракомет