Тренира за прецизност

Стоилов со пикадо ги мести нишанските справи (Фото)

Стојанче Стоилов ќе ни биде голем адут вечерва против Шпанија, а македонскиот пикер со помош на пикадо ги мести нишанските справи за Перез Де Варгас

објавено: 21 јануари 2018 - 14:45

Стојанче Стоилов ќе ни биде голем адут вечерва против Шпанија, а македонскиот пикер со помош на пикадо ги мести нишанските справи за Перез Де Варгас.

Шпанскиот голман е одличен, но и Стојанче игра во одлична форма, па ќе биде интересен нивниот дуел, од 20,30 часот во Вараждин.