Германците има од што да се плашат

Фалангата пред најголемата битка

Еден, два, три - ЈУРИШ над европскиот првак

објавено: 17 јануари 2018 - 15:27

Европскиот првак Германија е денешниот предизвик на македонската ракометна репрезентација. “Панцерите” има од што да се плашат.

Во дел од германските медиуми се потенцира дека публиката, популарната “Фаланга” е најсилното оружје на Македонија. Време е да ја натераме и Германија да капитулира на ракометниот терен.

Најново во Ракомет