ЛЕГО ЧОВЕЧИЊАТА НЕ СЕ ЕДИНСТВЕНОТО ИЗНЕНАДУВАЊЕ

БИТКАТА ПОЧНА ВО „РАДИСОН БЛУ“: Чиј лифт ќе биде најбрз, оној на Дибиров или пак...(ФОТО)

Битката за трофејот почна уште денеска. Ракометарите ги пречека интересно изненадување, лифтовите во хотелот “Радисон блу“ се брендирани со ликот на по еден играч од секој тим. 

Чиј лифт ќе биде најбрз, оној на Дибиров или пак..

објавено: 24 мај 2018 - 21:28

Најново во Ракомет