БАРЕМ НЕКОЈ СЕ РАДУВАШЕ ВО „ЛАСЛО ПАП“ АРЕНАТА

ЗЛАТНИ СНАИ: Аморим и Алтхаус (ФОТО)

Бекот и пикерот на Ѓер, Едуарда Аморим и Ања Алтхаус, кои се македонски снаи, се единствените што се радуваа во „Ласло Пап" арената. Тие го освоија златото со Ѓер, кое за Алтхаус е трето во нејзината кариера (претходно двапати ја има освоено ЛШ со Виборг), додека за Аморим ова е четврт елитен пехар.

објавено: 13 мај 2018 - 21:25

Најново во Ракомет