ФАЛАНГАТА ЗНАЕ ДА ВРАТИ ВО СВОЈ СТИЛ

Печено прасе „Ала Вујо Мајсторе“ (ФОТО)

Македонските навивачи слават победа над Словенија и тоа во голем стил. „Фалангата“ слави во Загреб и тоа во голем стил! Испечено е прасе „Ала Вујо Мајсторе“. 

Прасе облечено во дресот на Словенија со парола „Вујо Мајсторе“ е главниот специјалитет вечерва во Загреб. Го сервираа „Патриотс Македонија“...

ФОТО: Петр Стојановски

објавено: 13 јануари 2018 - 22:10

Најново во Ракомет