МАКЕДОНИЈА ИМАШЕ ПОДДРШКА ДУРИ И ОД КАНАДА

Поминале 7.000 км само за да го видат Кире Лазаров!

ФОТО: Петр Стојановски

Не само од цела Европа, туку Македонци од цел свет имаше синоќа во „Арена“ во Загреб, да ги бодрат македонските ракометари до победа над Словенија. Едно семејство со транспарент покажа дека се дојдени дури од Канада, поточно од Торонто, само за да го гледаат Кирил Лазаров и да дадат поддршка на нашите ракометари. 

Ниту 7.000 километри не се проблем да се поминат, за да се бодри Македонија!

објавено: 14 јануари 2018 - 09:54

Најново во Ракомет