ИНТЕРНАЦИОНАЛЕЦОТ ОД АЛБАНИЈА СИ ОДИ ОД ГРАДСКИ ПАРК

Работнички и Красниќи „раскинуваат“

Гзим Красниќи нема да биде член на „романтичарите" во наредната сезона

објавено: 23 мај 2018 - 14:47

Работнички и Гзим Красниќи ќе ја прекинат соработката. Имено интернационалецот од Албанија нема да биде дел од составот на „романтичарите" во наредната сезона.

Да потсетиме дека Красниќи во Градски парк дојде во јануари како големо засилување во одбраната, но искрено воопшто не ги оправда очекувањата.

Најново во Ракомет