КОГА ИГРА ВАРДАР СИТЕ СМЕ ЕДНО

Атмосфера за која многумина сонуваат: Регионот ни завидува (ФОТО)

Македонската публика уште покажа дека е број еден во Европа...И овој пат СЦ „Јане Сандански“ грмеше, особено за финалето, трибините беа исполнети до последното место, фановите грмеа, а гостите ни завидуваа...Регионот може да сонува за ваков тим како што е Вардар, а уште помалку за полни трибини...

објавено: 15 април 2018 - 22:00

Најново во Ракомет