салата е исполнета

Моќно делува "Јане Сандански"

Убава атмосфера, полна сала, само уште победа на Вардар се чека во "Јане Сандански", кој по првото полувреме води 14:13

објавено: 15 април 2018 - 21:08

Најново во Ракомет