И НАТАМУ ПОД ИМПРЕСИИ ПО СЕХА Ф4

Во соблекувалната на Вардар грмеше: Шампионе, шампионе...

Вардар ја освои првата титула сезона. Македонскиот тим е единстевн со четири титули во СЕХА-лигата, втор тим кој двапати по ред го подигнал пехарот во ова натпреварување. „Црвено-црните“ на големо ја прославуваа новата титула, во соблекувалната одекнуваше: Шампионе, шампионе...

објавено: 16 април 2018 - 12:02

Најново во Ракомет