Високо кренати раце на Македонците!

Ваква атмосфера прави само нашата „Фаланга“! (Видео)

Капитенот Кирил Лазаров имаше право кога изјави дека Македонија во Загреб играше како да е дома. Ваква атмосфера не знае да направи никој друг освен нашата „Фаланга“

објавено: 13 јануари 2018 - 21:45

Најново во Ракомет