Прерано се радуваше

Барбоса се занесе, се израдува на непостигнат кош (Видео)

Леандро Барбоса беше уверен во прецизноста на својот соиграч, а предвреме прослави кош што не успеа да го постигна неговиот соиграч Дадли

Леандро Барбоса беше уверен во  прецизноста на својот соиграч, а предвреме прослави кош што не успеа да го постигне Крис Дадли. Бекот на Феникс упати удар и беше сигурен дека ќе погоди, а Барбоса веќе почна да слави, но топката воопшто не влезе во кошот на Шарлот. Погледнете.