Чех е меѓу најдобрите, ама и тој е - киксер

Чехот Петер Чех одамна важи за еден од најдобрите светски чувари на мрежата, но и тој е киксер. Можеби многу ретко, но знае да  изненади со лоша интервенција, како оваа против Норвешка (2-2).