Како изгледаа последните минути во „Кале“

„Црвено-жолта“ ерупција од радост (ВИДЕО)

Погледнете како изгледаа последните секунди од натпреварот меѓу Македонија - Турција по што потоа следуваше голема прослава од страна на нашите ракометари