Одличен гест во „Комбак арена“

Делии згрмеа во чест на погинатите од хорот „Александров“ (Видео)

Навивачите на Црвена Звезда повторно направија пеколбна атмосфера во „Комбанк арена“, а приредија и супер гест во чест на загинатите од рускиот хор „Александров“

Навивачите на Црвена Звезда повторно направија пеколбна атмосфера во „Комбанк арена", а приредија и супер гест во чест на загинатите од рускиот хор „Александров". Во авионска несреќа животот го загубија грото од членовите на еден од најпознатите хорови на планетата, а вкупно загинаа 92 патници. 

Погледнете како популармните „Делии“ им одадоа почест на загинатите.