Досега невидено

Еден поинаков тениски меч во Рио (ВИДЕО)

На местото на децата кои што ги собираат и додаваат топчињата на тенисерите, организаторите на турнурот во Рио де Жанеиро се одлучија на промена, па така на местото на децата, донесени се кучиња. Се разбира дека не одеше сè според планот, но, тоа и не беше толку важно бидејќи ова беше неофицијален меч.