Ќе ве насмее како го изведе и утна пеналот

Елмас во живо ја виде „смешката“ на Додо (Видео)

Играчот на Ѓиресунспор, Сандро Фереира Андре, или скратено Додо се посрамоти на мечот против Фенербахче, а неговиот удар од белата точка е еден од најлошите во историјата на фудбалот. „Смешката“ на Додо во живо од клупата на Фенер ја гледаше нашиот репрезентативец Елиф Елмас

Играчот на Ѓиресунспор, Сандро Фереира Андре, или скратено Додо се посрамоти на мечот против Фенербахче, а неговиот удар од белата точка е еден од најлошите во историјата на фудбалот. „Смешката" на Додо во живо од клупата на Фенер ја гледаше нашиот репрезентативец Елиф Елмас, кој дебитираше како стартер за турскиот гигант, а потоа беше заменет на стартот од вториот дел. Таман за на „раат“ да го гледа пеналот по кој топката едвај се дотркала до голот, но мина крај дирекот. Погледнете ја изведбата на Додо и еден од најлошите удари од белата точка во историјата на фудбалот.