ИНТЕРЕСЕН НАЧИН НА ПРЕГЛЕД

Ф1 сезоната 2016 како 8-битна видео-игра

Формула 1 сезоната заврши во ноември со многу возбуда, а организаторите на Ф1 шампионатот решија да направат уникатен преглед на сезоната - во вид на 8-битна видео-игра