Голчиште во Јапонија: волеј кој ретко се гледа

Фудбалерот на Хирошима, Хисато Сато постигна ретко виден гол со волеј на мечот со Кавасаки. Прими топка, на прва си „ја дигна“ и без да гледа со волеј погоди во аголот. Ваква мајстрија ретко се гледа.