Малку за промена

Илија во поинакво издание, сега го имаме и Нестор-кош (Видео)

За релаксација по тешкиот дуел со Специја фудбалерите на Палермо одиграа партија баскет. Во малку поинакво издание се претставија и нашите репрезентативци Илија Несторовски и Александар Трајковски

За релаксација по тешкиот дуел со Специја фудбалерите на Палермо одиграа партија баскет. Во малку поинакво издание се претставија и нашите репрезентативци Илија Несторовски и Александар Трајковски.

Нестор-гол знае и да забива во кошарка, па сега слободно може да биде и Нестор-кош.