БЕНФИКА СПАКУВА ИНТЕРЕСНО ВИДЕО

Кај нас е „министер за одбрана“, во Португалија е Борко „The Wall“ (ВИДЕО)

Борко Ристовски одлично тргна со новиот тим. Бенфика по шест кола е на врвот на табелата без пораз, дел од заслугите одат на адресата на македонскиот репрезентативен голман. Ристовски царува на својата мрежа, во Португалија доби нов прекар: Борко - „The Wall“. Видео-клипот во продолжение доволно говори...