ДВЕТЕ ТРОЈКИ КОИ ГО ОДЛУЧИЈА ДУЕЛОТ ВО ЛАКТАШИ

Како Бојан и Дамјан ја средија Игокеа (ВИДЕО)

Феноменален финиш имаа Бојан Трајковски и Дамјан Стојановски на гостувањето во Република Српска.

Феноменален финиш имаа Бојан Трајковски и Дамјан Стојановски на гостувањето во Република Српска. Ги погодија двата најважни шутеви на дуелот со Игокеа, доволни за конечен успех (108:99) за македонскиот шампион.