„ТРЕНИНГ“ ПРЕД УТРЕШНИОТ МЕЧ

Македонија е подготвена за Израел (ВИДЕО)

Македонските репрезентативци очигледно се нестрпливи за утрешниот квалификациски меч со Израел. Пред официјалниот тренинг на стадионот „Сами Офер" во Хаифа, дел од македонските репрезентативци беа нестрпливи да почнат со акција. Да се надеваме дека ќе биде така и утре!