Погледнете го голот на нашиот напаѓач

Македонија во стил на Барселона (ВИДЕО)

Нашите млади фудбалери продолжуваат да делат фудбалски лекции. Овој пат во стилот на Барселона, Никола Ѓорѓиев одлично асистираше а Марјан Радески имаше одлична завршница со која и донесе водство на Македонија против Бугарија од 1:0