Мекејлеб ѝ пркоси на гравитацијата!

Екипата на Фендербахче загуби на гостувањето кај Барселона, но еден од највпечатливите потези на натпреварот заврши зад името на нашиот репрезентативец, Лестер Бо Мекејлеб.