Многу перчење е на арно: Непланиран аперкат со топка

Некои фудбалери не знаат кога е доста со покажување на своите афинитети со топката. Многу лесно може да настане од играчка плачка. Противникот на овој виртуоз да знаеше со кого си има работа, можеби, ќе го чуваше гардот повисоко пред да го прими овој аперкат со топка.