И Јапонецот клекна на колена

Нагатомо на свој терен ја запроси актерката Таира (Видео)

Бекот на Интер, Јуто Нагатомо на свој терен во Милано ја запроси актерката Аира Таира. На „Џузепе Меаца“ Нагатомо ја изненади својата идна сопруга, позната актерка во Јапонија