Интересен концепт

Најава како на школски час - Мислав Брзоја: МЗТ Скопје е состав за респект (Видео)

На интересен начин одговарајќи на куси прашања на еден од најмладите фанови на Задар, ниското крило Мислав Брзоја го најави вечерашниот меч со МЗТ Скопје во „Крешин дом“ во Задар

На интересен начин одговарајќи на куси прашања на еден од најмладите фанови на Задар, ниското крило Мислав Брзоја го најави вечерашниот меч со МЗТ Скопје во „Крешин дом" во Задар.

Младиот водител очекувано го праша Брзоја што мисли за гостите од Скопје, а одговорот е: МЗТ има респектабилен состав и ја повикувам публиката да дојде и да не бодри против скопјани.

Погледнете го интересниот концепт за најава на мечот меѓу Задар и МЗТ Скопје, закажан за вечерва од 20 часот.