Најхрабриот фудбалски потег – лизгачки старт со глава

Австралискиот играч за врска Ентони Касерес, фудбалер на Центрак Коуст Маринерс го имаше најхрабриот фудбалски старт. Наместо лизгачки со нога, тој по топката тргна со лизгачки старт со – глава.