Интересен украс на АТП турнир

Новитет во тенисот, куче ги носи топчињата

Интересен момент се случи на АТП турнирите, а во улога на децата што ги додаваат гостите, се појави едно милениче

Интересен момент се случи на АТП турнирите, а во улога на децата што ги додаваат гостите, се појави едно милениче. Куче, како „бол-бој“ е новитет на турнирите, а се изгледа многу симпатично. Погледнете.