СЕКОЈ ИМА СВОЈ НАЧИН ДА СЕ БРАНИ

Ова е тој „автобус“ во одбраната за кој сонуваат сите екипи (Видео)

Во една од аматерските лиги беше забележана една од најчудните формации за одбрана на голот. Многуина ја потенцираат одбраната во формација „автобус“, а овој тим реши да ја спроведе на дело. Единствен кој не беше на гол линијата е голманот, кој трчаше да ја фати топката. Кога не успеа во намерата, се остана „автобусот“ да си ја заврши работата