Пред трката со белата ајкула: Кој сѐ е побрз од Фелпс од морскиот свет (ВИДЕО)

Американската пливачка легенда, Мајкл Фелпс денеска ќе се трка со најопасниот противник досега - големата бела ајкула! Пред овој голем настап на „youtube“ излезе видео-клип кој сѐ е побрз од Фелпс од морскиот свет.