НАЈОПАСНОТО СЕЛФИ ВО СПОРТОТ

Розберг со последното возење во Мерцедес В07

Самото возење на Формула 1 болид е опасна работа, но возење Ф1 болид додека си земаш селфи е можеби на границата на лудост. Токму ова го направи пензионираниот светски шампион, кој го возеше последен пат својот Мерцедес В07 болид