Имаат супер симпатизери

Шоу на навивачите на Лех (Видео)

Навивачите на Лех прават одлична атмосфера на мечот со Пелистер, како потврда дека полските симпатизери се едни од најорганизираните во Европа.

Погледнете дел од атмосферата на „Градскиот стадион“ во Познањ.