МАКЕДОНИЈА СЕ ВРАЌА ВО ИГРА

Славеникот Трајковски од пенал израмнува на 1-1 (ВИДЕО)

Александар Трајковски не можеше да посака поубав роденденски подарок. Фудбалерот на Палермо во 79. минута од белата точка израмни на 1:1. Македонија се враќа во игра за да стигне до посакуваната победа над Албанија.