Иако само има 15 години

Средношколка забива како НБА играч (ВИДЕО)

Средношколскиот натпревар меѓу Регис Џесуит и Гренд Џанкшон се најде во центарот на вниманието на спортската јавност. Имено, кошаркарката на домаќините Фран Белиби изведе монструонзно забивање со една рака, во стилот на професионален НБА играч.