ПОДОБРО ДА ОСТАНАТ НА ТЕНИСОТ

Среќни празници од ѕвездите на АТП турнејата

По „барање на публиката„, најдобрите светски тенисери со поддршка на АТП-турнејата повторно се обидоа да ги „обојат" празниците со празнична песна. Колку тоа им успеа, видете самите...