Зад сцената: Мекларен МП4-29

Новата сезона во формула 1 е пред нас. Еве едно мало ѕиркање во новиот Мекларен мерцедес МП4-29 во акција, на патека и во гаражата, заедно со Џенсон Батон и Кевин Магнусен.