Интересниот футсал натпревар помеѓу Македонија и Албанија и по последниот свиреж имаше тензична атмосфера, гужви, турканици… Од снимката убаво се гледа како еден играч на Албанија удира наш во живиот ѕид поставен на последниот удар на противникот кон голот.