Македонската дива Виолета Томовска ја испеа песната „Ој Вардаре Македонски” како најава за натпреварот меѓу Вардар и Веспрем во Лигата на шампионите

Македонската дива Виолета Томовска ја испеа песната „Ој Вардаре Македонски” како најава за ЕХФ „мечот на неделата” меѓу Вардар и Веспрем во Лигата на шампионите.

Среде Скопје грмеше „Ој Вардаре Македонски”, за да има даде крила и дополнителна мотивација на „црвено-црните” ракометари.