Некој очигледно е дека многу си ја сака сестрата и вели дека Наташа Андонова и Лео Меси биле најдобрите во светот. Се разбира дека секој право на вкус, но ајде, нека биде. За нас Наташа Андонова е најдобрата фудбалерка. Меси и Андонова ги поврзува тоа што и двајцата се членови на големото семејство на Барселона.

А за Сијче токму Наташа бил најдобрата, така и треба…