Крилниот центар на Торонто, Серж Ибака и кошаркарот на Кливленд, Маркез Крис физички се пресметаа во третата четвртина, двајцата заработија исклучување. Се почна по фаулот на Крис врз Ибака… Физичката пресметка траеше неколку секунди, двајацата кошаркари како да беа во ринг. Погледнете што се случуваше.